Dr. Neszmélyi András

okl. közgazdász, partner ügyvéd

Első diplomáját a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem (mai nevén Corvinus Egyetem) közgazdasági szakán szerezte 2001-ben. Ezt követően az építőipari és a támogatási szektorban tevékenykedett pénzügyi- és projektmenedzsment területen hazánkban, illetőleg Németországban (Rheinhold & Mahla konszern).

Dr. Neszmélyi András, okl. közgazdász, partner ügyvéd

Jogi diplomáját a Pázmány Péter Egyetem Jogtudományi Karán szerezte 2007-ben. 2005-2007 között elvégezte a nápolyi Federico II Egyetem, a barcelonai Pompeu Fabra Egyetem, és az Orosz Tudományos Akadémia részvételével szervezett „Polgári jog az egyesített Európában” egyetemközi posztgraduális képzést. 2007-2008-ban a domainregisztrációs és hosztingpiacon az egyik legjelentősebb európai gazdasági társaság, az ARUBA S.p.A. magyarországi akvizícióját, majd a magyar tagvállalat működését felügyelte az olaszországi központból. Ezt követően három évig Dr. Deák Dániel, ph.d. iur., dr. habil. oecon egyetemi tanár ügyvédi irodájában dolgozott, támogatva a professzor úr ügyvédi és nemzetközi adójog területén végzett tudományos munkáját, illetőleg szerezte meg szakvizsgáját 2011. tavaszán.

A fenti széleskörű elméleti és gyakorlati tapasztalatokkal felvértezve került ügyvédi irodánkhoz, ahol elsősorban a peres szakaszig jutó kártérítési ügyekben látja el ügyfeleink képviseletét.

dr. Neszmélyi András ügyvéd tagja a Magyar Jogász Egylet Biztosítási Jogi Szakosztályának.

Nyelvtudás: német, angol, olasz
Website & Brand from Berger & Banfi Group